Ajankohtaista

KESÄTÖIHIN MEILLE!

14.12.2017

VIETÄ KESÄ PARHAASSA SEURASSA!

Kesätyöhakumme kaudelle 2018 on alkanut. Tarjoamme töitä iloisille, reippaille ja 16 vuotta täyttäneille nuorille laitevalvonnassa, kahvilassa, ravintolassa ja lipunmyynnissä. Töitä on joko koko kesäkauden ajaksi 9.6 -12.8 2018 tai puolikkaaksi kaudeksi 4-5 vkoa kauden alusta tai lopusta.

Koska perehdytämme kaikki omiin työpisteistiin ja -tehtäviin, et tarvitse aikaisempaa työkokemusta. Avoin mieli ja palveluhenkisyys riittävät. Työsuhteessa noudatamme Huvi-, Teema- ja Elämyspuistojen työehtosopimusta.

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemuksesi postitse osoitteeseen Eläinmaa Zoolandia oy "kesätyö", Eläintarhantie 51, 21360 Lieto as. sunnuntaihin 25.2 2018 mennessä. Kutsut työhaastatteluihin lähetämme maaliskuussa sähköpostilla. Muista laittaa yhteystietosi hakemukseen.

NÄHDÄÄN! 

PIKKUJOULUT!

05.09.2017

PIKKUJOULUT ZOOLANDIASSA!

Zoolandian juhlatilat tarjoavat toimivat sekä idylliset puitteet viettää pikkujoulut. Lämpimään ja tunnelmalliseen Makasiinisaliin mahtuu isompikin juhlaväki mukavaa iltaa viettämään. Härmälinnan sali tarjoaa viihtyisän illan pienemmälle porukalle. Juhlatiloissa viihdytään hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Lisäksi meillä on helppo järjestää erilaista toiminnallista tai eläimellistä aktivitettia juhlia vauhdittamaan. 

Järjestelyt käyvät helposti kun ruokailun, juhlatilan ja aktiviteetit voi varata samalla kertaa. Zoolandian oma pitopalvelu valmistaa maukkaat ruoat juhlapöytään toiveidenne mukaan.
Kysy lisää!

Puuromenu alkaen 25,50 € / henkilö

Joulumenu alkaen 39,50€ / henkilö

Hinnat sisältävät Jouluisen juhlasalin, astiat ,servetit sekä tarjoilijat.