Hyvää tietää

Tietoa toiminnastamme | Lieto, Turku

Tästä saat kootun tietopaketin onnistuneeseen Zoolandia-päivään. Tervetuloa Lietoon viettämään mukava päivä puuhapuistossa ja eläinten parissa! Sijaitsemme kätevästi aivan Turun läheisyydessä. 

Info ja ensiapu

Info ja ensiapupiste toimii sisäänkäynnin yhteydessä. Täältä saat apua mm. pieniin haavoihin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Vetokärryt

Zoolandiassa on vuokrattavia vetokärryjä esim. tavaroiden kuljettamiseen. Kärryvuokra 2€.

Uima-asut ja pyyheliinat

Jos oma uima-asu on unohtunut, vuokraamme niitä infosta.

Omat eväät

Zoolandiaan voit ottaa mukaan myös omia eväitä. Alueella on grillipaikkoja, joissa on puut valmiina. Sytykkeitä saa sisäänkäynnistä ja tulitikkuja 0,40€ /aski. 

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone löytyy kahvilan yhteydestä. Lisäksi WC-tiloissa on hoitopöytiä. Lastenruokien lämmitys onnistuu kahvilassa ja ravintolassa.

Maksuvälineet

Lipunmyynnnissä ja ruokapaikoissa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Saluunaan ja Peleihin tarvitset käteistä rahaa, jota tarvittaessa voit nostaa suomalaisella pankkikortilla lipunmyynnistä (max. 50€, nostopalkkio 3€). Lähin käteisautomaatti sijaitsee Liedon keskustassa.
Liikuntasetelit tai kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineenä. Emme vastaanota maksuja Smartum-kortilla.

Liikuntarajoitteisen vierailu

Alueemme on helppokulkuista ja suurilta osin asfaltoitua, joten liikkuminen pyörätuolilla onnistuu helposti. Rakennuksemme ovat useammassa kerroksessa, joissa ovat luiskat kulkemiseen, joten on hyvä olla avustaja mukana. Myös henkilökuntamme avustaa mielellään! Inva-wc löytyy kahvilarakenuksesta. Liikuntarajoitteisen pyörätuoliavustaja saa maksuttoman sisäänpääsyn alueelle.

Pysäköinti

Zoolandian pysäköintialue on maksuton. Pysäköintialueelle majoittuminen on kiellettyä.

Tupakointi

Huomioithan, että tupakointi on sallittua vain erikseen merkityillä paikoilla.

Lemmikit

Zoolandiaan ei voi tuoda omia lemmikkieläimiä. Kaurinkosken Eläinhoitola tarjoaa hyvää hoitoa lemmikille lähellä Zoolandiaa. Muistathan varata ajan Kaurinkosken Eläinhoitolasta.

Ota yhteyttä