Häät

Vietä tunnelmallinen hääjuhla Makasiinisalissa | Lieto, Turku

Zoolandian Makasiinisali tarjoaa loistavat puitteet elämän tärkeimpiin juhliin. Tunnelmallisessa salissa on tilaa 120 vieraalle, tanssitilan kanssa 100 vieraalle. Koska pöytäjärjestys on helposti muokattavissa ja tila koristeltavissa, Makasiinisali soveltuu erikokoisten, myös pienempien, häiden pitopaikaksi. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, tilavat parkkipaikat, helppo saavutettavuus, toimivat tilat ja majoituspalvelut takaavat teille onnistuneet juhlat.

Makasiinisalimme on vuokrattavissa vuoden ympäri omavalintaisella pitopalvelulla. Aina syyskuusta huhtikuuhun Zoolandian oma pitopalvelu on myös varattavissa, jolloin juhlien järjestäminen on entistäkin toimivampaa ja helpompaa. Koska jokainen neljästä vuodenajasta on juhla-aikaa, Makasiinsalimme on -nimestään huolimatta, talvella lämmin ja kesähelteellä ihanan vilpoisa.   

Koska Makasiinisalissamme ei ole anniskeluoikeuksia, omien alkoholijuomien tuominen on sallittua. 

Esittelemme mielellämme tiloja ja kerromme lisää paikan päällä – ota yhteyttä! Tämä upea häätila sijaitsee mukavalla etäisyydellä Turusta. 

HÄIDEN MENUEHDOTUKSET

Menut sisältävät ruokajuomat (kotikalja, jäävesi ja maito), leipälajitelman levitteineen, kermakakun, pikkuleivät tai konvehdit  sekä kahvin, teen ja mehun.

Hinta määräytyy henkilömäärän ja ajan mukaan, pyydä tarjous!

Ota yhteyttä