Syntymäpäivät

Syntymäpäivät ja perhejuhlat | Lieto, Turku

Zoolandian Makasiinisali on idyllinen paikka viettää syntymäpäiviä. Tunnelmallinen sali on helposti muokattavissa omannäköiseksi ja vierasmäärään sopivaksi. Tanssilattian kanssa tilaan mahtuu 100 vierasta, ilman tanssitilaa 120 vierasta. Pöytäjärjestystä muuttamalla juhlatunnelma on taattu pienemmälläkin porukalla. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, tilavat parkkipaikat, helppo saavutettavuus sekä majoistuspalvelut takaavat onnistuneet juhlat.

Pitopalvelumme on varattavissa aina syyskuusta huhtikuuhun. Samasta paikasta saatte juhliinne niin tilat kuin pitopalvelunkin – helppoa ja toimivaa! Lisäksi Makasiinisali on vuokrattavissa vuoden ympäri omana pakettina, jolloin tarjoiluista vastaa juhlanjärjestäjä. Nimestään huolimatta Makasiinisalimme on talvipakkasilla lämmin ja kesähelteillä vilpoisa. 

Koska Makasiinisalissamme ei ole anniskeluoikeuksia, omien alkoholijuomien tuominen on sallittua.

Esittelemme mielellämme tiloja ja kerromme lisää palveluistamme. Syntymäpäivien menuhinta määräytyy henkilömäärän ja ajankohdan mukaan.

Pyydä tarjous

SYNTYMÄPÄIVÄMENUT

Kaikkiin ehdotelmiin kuuluu lisäksi:

Ruokajuoma (kotikalja, jäävesi ja maito), Leipälajitelma ja levite, Kermakakku, pikkuleivät tai konvehti, Kahvi, tee ja mehu